Stranica i odricanje od odgovornosti

Optika Centar je prezentacijska stranica optike D&A iz Pule u čijem je i vlasništvu.
Zabranjeno je svako nedozvoljeno kopiranje sadržaja i materijala sa ovih stranica bez pismenog dopuštenja Optike D&A.
D&A d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
D&A d.o.o. ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.
D&A d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati radi prekida dostupnosti ili grešaka u djelovanju web stranica.

Opće informacije o firmi

D&A d.o.o
OIB: 66391023733
Porezni broj: 0289850
Adresa sjedišta: Galižanski odvojak 6, 52100, Pula, Hrvatska
Adrese prodajnih mjesta:
Flanatička 19, 52100, PULA, Hrvatska (OPTIKA CENTAR)
Giardini 6, 52100, Pula, Hrvatska (OPTIKA D&A)
Tel: 052 223 771
Fax: 052/218-163
Mob: 099/816 99 43
E-mail: info@optikacentar.com

Zaštita privatnosti

Prikupljanje i korištenje informacija

Optika D&A cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Log datoteke

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojihje moguća identifikacija pojedinca.

Linkovi

Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako Optika D&A ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama.
Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim
Internet stranicama.

Poveznice na društvene mreže

Web stranica www.optikacentar.com može uključivati poveznice (tzv. link) na društvene mreže kojima upravlja.
Zbog prirode globalne mreže tvrtka Optika D&A jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s navedenim pravilima isključivo za društvene mreže kojima upravlja, a ne i za treće osobe.

Newsletter

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, možda će biti zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera.

Zaštita osobnih podataka

Prije pristupa određenim sadržajima korisnici će biti obvezni dati Optici D&A osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje osobnih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim Općim uvjetima, a temeljem kojih se određenim osobama daje pravo da prikupljaju, koriste, obrađuju i prenose osobne podatke potrebne za korištenje web stranica.
Označavanjem odgovarajuće kućice na web stranicama smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica, uključujući, ali se ne ograničavajući na:

  • suglasnost da Optika D&A može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga, potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama, te unapređenja usluga i da Optika D&A navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge (primjerice kurirskoj službi ili službi marketinga), zaštite interesa korisnika i Optike D&A i sprječavanja eventualnih zlouporaba;
  • potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika
  • davanje podataka drugim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

Optika D&A će čuvati osobne podatke samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima. Nakon proteka tog vremena osobni podaci će se uništiti, izbrisati ili učiniti anonimnima na način koji osigurava da se zadrži sigurnost osobnih podataka.

Optika D&A će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumne administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene zaposlene osobe. Ukoliko su podaci dobiveni putem weba, podaci se čuvaju u bazi podataka kojom administrira naša partnerska tvrtka koja nam je pružila uslugu hostinga tj. najma servera (Plus hosting d.o.o.). Vaši podaci su zaštićeni serverskim zaštitama te pristup njima ima isključivo Optika D&A te naša navedenapartnerska hosting tvrtka.
Vaši navedeni osobni podaci čuvaju se trajno, do vašeg zahtjeva za zaboravom.

Optika D&A će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.
Ukoliko korisnici imaju bilo kakvih pitanja vezano uz korištenje osobnih podataka mogu kontaktirati izravno na e-mail info@optikacentar.hr.

Ukoliko korisnici zatraže brisanje njihovih osobnih podataka, Optika D&A će takve podatke ukloniti, no time pristaju da će im biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web stranicama.

Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni